Image is not available

Garagedeuren isoleren
Waarom uw garagedeur isoleren?

  • Er is minder warmteverlies, waardoor u bespaart op energiekosten
  • Geeft uw garage een extra functie geven, zoals  hobby-, praktijk- of speelruimte
  • U kunt de verwarming in de garage lager of uitzetten
  • Kostbare bezittingen (wagen, fietsen, gereedschap, wasmachine) veilig en droog bewaren
  • Vermijdt kosten die kunnen ontstaan door beschadiging van vocht
Slider

GARAGEDEUREN

Op zoek naar een garage deur!

Doe geen enkele toegeving. Eis dat ze robuust is. Bestand tegen weer en wind én ongewenste bezoekers. Eis dat ze makkelijk en soepel te bedienen is. Sta erop dat ze perfect bij de stijl én de maat van uw huis past, hoe apart die ook zijn. Eis de grootste keuze aan kleuren, panelen en afwerkingselementen.
U zult zien, u komt ongetwijfeld bij een Harol Specialist terecht. Die zal aandachtig luisteren. Vragen stellen. Suggesties doen. En u een garage deur adviseren die aan al uw eisen tegemoetkomt. Ook als uw voorkeur uitgaat naar de zijdelings schuivende Harol garage deuren.
Al even aanpasbaar aan uw wensen als de gangbare, naar boven openschuivende sectionale garage deuren.
Zodat u uw keuze nog kunt uitbreiden.

Op zoek naar een garagedeur? Bij Scheepers/Wijfjes Zonwering vindt u precies wat u voor ogen heeft. Hoe veeleisend u ook bent.

Vraag over zonwering of wilt u advies op maat?

Over ons

scheepers-wijfjes

Scheepers/Wijfjes Zonwering

Scheepers/Wijfjes Zonwering is inmiddels een begrip op het gebied van zonwering in de regio. Wij leveren al bijna 100 jaar zonwering in onder meer De Kwakel, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Mijdrecht, Hoofddorp, Hilversum, Woerden, Alphen a/d Rijn. Wij adviseren u eerlijk over de mogelijkheden op het gebied van binnenzonwering en buitenzonwering in al haar facetten. En in onze showroom tonen wij een uitgebreide keuze uit verscheidende systemen en modellen voor zowel woning als bedrijfspand.

Service & Reparatie

Voor reparatie en onderhoud aan uw zonwering kunt u natuurlijk ook terecht bij Scheepers/Wijfjes Zonwering. Wij repareren alle merken en type zonwering snel en vakkundig. Ook na onze sluitingstijden zijn wij bereikbaar voor spoed reparaties om verdere schade te voorkomen. Maar weet ook dat onderhoud via Scheepers/Wijfjes Zonwering de levensduur van uw scherm verlengd.

Neem gerust eens contact met ons op.

Neem contact met mij op!