Image is not available

VOORDELEN

 • Anti-inbraak
  Voorkomen van inbraak
 • Privacy
  U bepaalt zelf de mate van inkijk
 • Isolerend
  Energiebesparing, de warmte in het pand blijft behouden
 • Geluidswerend
  Lawaai van een drukke weg of vliegveld wordt buiten gehouden
 • Warmtewerend
  Weerkaatsing van zonlicht en binnen blijft het koel
Slider

ROLLUIK / ROLPOORT

Bepaal zelf het weer

Rolluiken die perfect bij uw wensen aansluiten
Op zoek naar een mooie, stevige manier om de vensters van uw woning of zaak af te sluiten?
Harol-rolluiken zijn de ideale oplossing. Zonder uitzondering zijn ze sterk, gebruiksvriendelijk én hedendaags vormgegeven. Bovendien helpen ze u besparen op uw energiekosten en vormen ze een buffer tegen lawaaihinder, hitte en koude.

Dus zoekt u een beter wooncomfort, een groter gevoel van geborgenheid én een design dat perfect past bij de stijl van uw woning of zaak? Dan zijn de rolluiken van Harol altijd een goed idee! Met Harol is het puur genieten.

Vraag over zonwering of wilt u advies op maat?

Over ons

scheepers-wijfjes

Scheepers/Wijfjes Zonwering

Scheepers/Wijfjes Zonwering is inmiddels een begrip op het gebied van zonwering in de regio. Wij leveren al bijna 100 jaar zonwering in onder meer De Kwakel, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Mijdrecht, Hoofddorp, Hilversum, Woerden, Alphen a/d Rijn. Wij adviseren u eerlijk over de mogelijkheden op het gebied van binnenzonwering en buitenzonwering in al haar facetten. En in onze showroom tonen wij een uitgebreide keuze uit verscheidende systemen en modellen voor zowel woning als bedrijfspand.

Service & Reparatie

Voor reparatie en onderhoud aan uw zonwering kunt u natuurlijk ook terecht bij Scheepers/Wijfjes Zonwering. Wij repareren alle merken en type zonwering snel en vakkundig. Ook na onze sluitingstijden zijn wij bereikbaar voor spoed reparaties om verdere schade te voorkomen. Maar weet ook dat onderhoud via Scheepers/Wijfjes Zonwering de levensduur van uw scherm verlengd.

Neem gerust eens contact met ons op.

Neem contact met mij op!