VOORDELEN
Markiezen beschermen je woning, winkel of restaurant. Dit komt omdat markiezen niet alleen een luifel aan de voorkant hebben, maar ook aan beide zijkanten.

  • Markiezen zijn wat minder wind gevoelig
  • Markiezen aan uw woning zijn decoratief
  • Gemakkelijk handmatig te bedienen

Tip: Verwijder in het najaar uw markiezen om vervuiling te voorkomen.

Slider

Markiezen

De markies is eigenlijk de eerste en meest traditionele zonwering. Vanwege de gesloten zijkanten is de markies een functionele zonwering. Vooral de ‘ouderwetse’ markiezen met een houten frame, dek- en zijstukken geven uw gevel een klassieke uitstraling.  Naast de traditionele grenenhouten markiezen leveren wij ook markiezen van het merk Meranti. De kleuren en dessins van het doek en frame kunt u uiteraard zelf samenstellen. U kunt voor een handmatige of elektrische bediening kiezen bij iedere markies die wij leveren.

Markiezen zijn er in vele modellen
In de meeste gevallen zal het zogenaamde standaard model voldoen. Wanneer echter in verband met de doorloophoogte een standaard markies bestaande uit vijf of zes slagen niet mogelijk is, dan kan men het zogenaamde pet- of klapmodel kiezen. Deze modellen zijn bij uitstek geschikt voor terrassen en etalages waar een doorloophoogte van 2.10 meter gevrijwaard moet blijven.

Vraag over zonwering of wilt u advies op maat?

Over ons

scheepers-wijfjes

Scheepers/Wijfjes Zonwering

Scheepers/Wijfjes Zonwering is inmiddels een begrip op het gebied van zonwering in de regio. Wij leveren al bijna 100 jaar zonwering in onder meer De Kwakel, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Mijdrecht, Hoofddorp, Hilversum, Woerden, Alphen a/d Rijn. Wij adviseren u eerlijk over de mogelijkheden op het gebied van binnenzonwering en buitenzonwering in al haar facetten. En in onze showroom tonen wij een uitgebreide keuze uit verscheidende systemen en modellen voor zowel woning als bedrijfspand.

Service & Reparatie

Voor reparatie en onderhoud aan uw zonwering kunt u natuurlijk ook terecht bij Scheepers/Wijfjes Zonwering. Wij repareren alle merken en type zonwering snel en vakkundig. Ook na onze sluitingstijden zijn wij bereikbaar voor spoed reparaties om verdere schade te voorkomen. Maar weet ook dat onderhoud via Scheepers/Wijfjes Zonwering de levensduur van uw scherm verlengd.

Neem gerust eens contact met ons op.

Neem contact met mij op!