0297 - 564539
Image is not available
Buitenzonwering

Altijd een aangename temperatuur
Vele soorten en kleuren leverbaar
Advies op maat bij Scheepers/Wijfjes Zonwering

 
Slider

BUITEN­ZONWERING

Buitenzonwering is onmisbaar voor iedere woning. Een aangename temperatuur in uw woning en een heerlijk schaduwrijk terras, zo komt u de warme zomer wel door. Er zijn talloze soorten buitenzonwering waar u uit kunt kiezen. Welke zonwering voldoet aan al uw wensen? Bij Scheepers/Wijfjes Zonwering leveren, vervaardigen én installeren we zonwering op maat. We zoeken samen met u de beste oplossing en kiezen uit de beste zonwering producten.

Dit doen wij al bijna 100 jaar.

Zonneschermen

Knikarm zonneschermen voor een schaduw rijk terras of een uitvalscherm die het hinderlijke licht en warmte weert uit u woning.

markiezen

Markiezen

De klassieke zonwering voor nog meer sfeer in en om u woning.

veranda / serre

Veranda / Serre zonwering

Serre zonwering filtert het licht, warmte blijft buiten. Uw serre is weer een fijne leefomgeving.

terras overkapping

Buitenleven

Maak een leefruimte van uw buiten ruimte. Een gezellig terras waar u het hele jaar van kunt genieten.

Screens

Screens zijn een prima oplossing wanneer een ander zonweringsysteem niet mogelijk is. Ook geschikt voor bedrijven om reflectie van het licht tegen te gaan.

Vraag over zonwering of wilt u advies op maat?

Over ons

scheepers-wijfjes

Scheepers/Wijfjes Zonwering

Scheepers/Wijfjes Zonwering is inmiddels een begrip op het gebied van zonwering in de regio. Wij leveren al bijna 100 jaar zonwering in onder meer De Kwakel, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Mijdrecht, Hoofddorp, Hilversum, Woerden, Alphen a/d Rijn. Wij adviseren u eerlijk over de mogelijkheden op het gebied van binnenzonwering en buitenzonwering in al haar facetten. En in onze showroom tonen wij een uitgebreide keuze uit verscheidende systemen en modellen voor zowel woning als bedrijfspand.

Service & Reparatie

Voor reparatie en onderhoud aan uw zonwering kunt u natuurlijk ook terecht bij Scheepers/Wijfjes Zonwering. Wij repareren alle merken en type zonwering snel en vakkundig. Ook na onze sluitingstijden zijn wij bereikbaar voor spoed reparaties om verdere schade te voorkomen. Maar weet ook dat onderhoud via Scheepers/Wijfjes Zonwering de levensduur van uw scherm verlengd.

Neem gerust eens contact met ons op.

Neem contact met mij op!