VOORDELEN
Screens zijn erg makkelijk schoon te maken/houden en zijn vrijwel altijd brandvertragend, antistatisch en bestand tegen rot en schimmel.
Als je vaak weg bent, kunnen screens zonder problemen naar beneden worden gelaten.

  • Sluit het gehele raam af, dus geen zon via de buitenzijde uw huis binnen
  • Lange levens duur
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Screens zijn geperforeerde doeken. Ze houden de zonnestralen en warmte buiten terwijl je toch nog naar buiten kunt kijken
Slider

Screens om de zon buiten te houden

Screens zijn een prima oplossing wanneer een ander zonweringsysteem niet mogelijk is en de zon even te veel wordt. Het prettige van een screen is dat u toch naar buiten kunt kijken terwijl u geen last heeft van eventuele inkijk naar binnen toe. Wanneer u vaak afwezig bent zijn screens voor u de ideale oplossing vanwege de grote windvastheid van deze zonwering. Eventueel zijn er ook zipscreens (ook wel ritsscreens genoemd), die zeer geschikt zijn voor toepassingen op grote hoogte, want het screendoek zit dan volledig opgesloten in de zijgeleiders.

Overdag kunnen screens tevens gebruikt worden als inkijkwering. Ideaal dus als u waarde hecht aan uw privacy. Veel architecten gebruiken screens veelvuldig op grotere gebouwen, maar screens zijn ook uitermate geschikt voor woningen.

Het grote voordeel van screens ten opzichte van andere zonwering is dat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen, omdat ze recht naar beneden openen en sluiten. Er steken daardoor geen onderdelen buiten de gevel van uw huis, waardoor vrije doorloop langs de ramen mogelijk blijft.

Vraag over zonwering of wilt u advies op maat?

Over ons

scheepers-wijfjes

Scheepers/Wijfjes Zonwering

Scheepers/Wijfjes Zonwering is inmiddels een begrip op het gebied van zonwering in de regio. Wij leveren al bijna 100 jaar zonwering in onder meer De Kwakel, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Mijdrecht, Hoofddorp, Hilversum, Woerden, Alphen a/d Rijn. Wij adviseren u eerlijk over de mogelijkheden op het gebied van binnenzonwering en buitenzonwering in al haar facetten. En in onze showroom tonen wij een uitgebreide keuze uit verscheidende systemen en modellen voor zowel woning als bedrijfspand.

Service & Reparatie

Voor reparatie en onderhoud aan uw zonwering kunt u natuurlijk ook terecht bij Scheepers/Wijfjes Zonwering. Wij repareren alle merken en type zonwering snel en vakkundig. Ook na onze sluitingstijden zijn wij bereikbaar voor spoed reparaties om verdere schade te voorkomen. Maar weet ook dat onderhoud via Scheepers/Wijfjes Zonwering de levensduur van uw scherm verlengd.

Neem gerust eens contact met ons op.

Neem contact met mij op!