0297 - 564539
Image is not available
Zonneschermen

Eerlijk advies over zonwering
Onovertroffen service
Al bijna 100 jaar actief

 
Slider

ZONNE­SCHERMEN

Wilt u op uw terras in de schaduw zitten, dan is een knikarm scherm de ideale oplossing. Door de sterke constructie van het scherm, kan het doek tot meters uit de gevel uitgezet worden. Met een uitvalscherm is het ook in huis genieten van warm zomerweer. Deze zonwering staat niet alleen fraai op uw woning maar zorgt vooral in huis voor een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een uitstekende oplossing.

Knikarmschermen

Hierbij kunt u kiezen uit verschillende type knikarmschermen. Ieder model met een eigen uitstraling en diverse mogelijkheden voor montage

Uitvalschermen

Uitvalschermen gaan gepaard met een moderne vormgeving. Kies uit een semi-cassette of een volledig gesloten cassette. De situatie bepaald de juiste afmeting van het scherm en het doek.

Screens

Screens zijn een prima oplossing wanneer een ander zonweringsysteem niet mogelijk is. Omdat ze weinig hinder hebben van weersinvloeden zijn screens uitermate geschikt voor bedrijven. Als zonwering en/of om reflectie tegen te gaan.

Vraag over zonwering of wilt u advies op maat?

Over ons

scheepers-wijfjes

Scheepers/Wijfjes Zonwering

Scheepers/Wijfjes Zonwering is inmiddels een begrip op het gebied van zonwering in de regio. Wij leveren al bijna 100 jaar zonwering in onder meer De Kwakel, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Mijdrecht, Hoofddorp, Hilversum, Woerden, Alphen a/d Rijn. Wij adviseren u eerlijk over de mogelijkheden op het gebied van binnenzonwering en buitenzonwering in al haar facetten. En in onze showroom tonen wij een uitgebreide keuze uit verscheidende systemen en modellen voor zowel woning als bedrijfspand.

Service & Reparatie

Voor reparatie en onderhoud aan uw zonwering kunt u natuurlijk ook terecht bij Scheepers/Wijfjes Zonwering. Wij repareren alle merken en type zonwering snel en vakkundig. Ook na onze sluitingstijden zijn wij bereikbaar voor spoed reparaties om verdere schade te voorkomen. Maar weet ook dat onderhoud via Scheepers/Wijfjes Zonwering de levensduur van uw scherm verlengd.

Neem gerust eens contact met ons op.

Neem contact met mij op!