VOORDELEN
Er zitten veel voordelen aan dit type zonneschermen. Er wordt veel schaduw mee gecreëerd.

  • De bediening varieert van handmatig d.m.v. een draaistang tot automatische bediening- met of zonder afstandsbediening
  • Een knikarm scherm geeft je veel sfeer op uw terras
  • Kan bijna horizontaal afgesteld worden
  • Geeft je een vrije doorloop
  • Uitval tot wel 4 meter.
    Let op: Bij harde wind en/of regen moet het scherm worden ingerold.
Slider

Knikarm­schermen

Knikarmschermen geven veel schaduw op uw terras. Het knikarmscherm biedt een goede bescherming tegen zonlicht en bijbehorende warmte. Zo heeft u geen last van brandende zon en kunt u toch heerlijk buiten zitten. Een knikarmscherm is zeer geschikt voor terrassen waar een vrije doorloop gewenst is.

De bediening kan handmatig gebeuren maar vaak wordt er gebruik gemaakt van een elektrische of geheel automatische bediening. Dankzij deze constructie kunnen de armen van een zonnescherm in een variabele schuine hoek t.o.v. de gevel ingesteld worden. Een knikarmscherm zorgt op elk formaat terras voor voldoende schaduw.

Scheepers/Wijfjes Zonwering levert verschillende modellen knikarmschermen:

Harol

Zie hier de nieuwste uitvoeringen van Harol knikarmschermen:

 

Mysun

  • Sonate
  • Amezone

Stel uw vraag of heeft u advies nodig?

Over ons

scheepers-wijfjes

Scheepers/Wijfjes Zonwering

Scheepers/Wijfjes Zonwering is inmiddels een begrip op het gebied van zonwering in de regio. Wij leveren al bijna 100 jaar zonwering in onder meer De Kwakel, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Mijdrecht, Hoofddorp, Hilversum, Woerden, Alphen a/d Rijn. Wij adviseren u eerlijk over de mogelijkheden op het gebied van binnenzonwering en buitenzonwering in al haar facetten. En in onze showroom tonen wij een uitgebreide keuze uit verscheidende systemen en modellen voor zowel woning als bedrijfspand.

Service & Reparatie

Voor reparatie en onderhoud aan uw zonwering kunt u natuurlijk ook terecht bij Scheepers/Wijfjes Zonwering. Wij repareren alle merken en type zonwering snel en vakkundig. Ook na onze sluitingstijden zijn wij bereikbaar voor spoed reparaties om verdere schade te voorkomen. Maar weet ook dat onderhoud via Scheepers/Wijfjes Zonwering de levensduur van uw scherm verlengd.

Neem gerust eens contact met ons op.

Neem contact met mij op!