VOORDELEN

  • Is wat minder wind gevoelig
  • Lage zon goed uit het huis te houden
  • Cassette klein en afgerond
  • Hoeft je uitzicht naar buiten niet te belemmeren.
    Let op: je kan er vaak niet onderdoor lopen als een uitvalscherm  uit staat.
Slider

Uitval­schermen

Uitvalschermen als frisse zonnekloppers

Met een uitvalscherm is het ook in huis genieten van warm zomerweer. Deze zonwering staat niet alleen fraai op uw woning maar zorgt vooral in huis voor een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een uitstekende oplossing. schermen zijn voorzien van windvaste armen en kunnen handmatig of - indien u gewenst - elektrisch bediend worden. Een uitvalscherm geeft een absolute bescherming tegen fel zonlicht zodat u ook binnenshuis kunt genieten van zonnig weer.

Technische details van een uitvalscherm
• Hoogwaardige materialen: robuuste gemoffelde aluminiumprofielen, roestvrije kunststofstukken, rot- en schimmelvrije doeken en een gestileerde cassette (om het doek in op te bergen).
• Keuze uit 3 valarmen: stormvaste armen, glij- en gasveerarmen.

Keuze tussen 2 verschillende types uitvalschermen US701 en US702

3 montagemogelijkheden
U hebt de keuze uit verschillende montagemogelijkheden: op de gevelsteen, in de dagopening en op het raam.

Afmetingen
Harol maakt uw zonwering altijd op maat. Resultaat? U bepaalt zelf hoe breed uw uitvalscherm wordt. Voor een uitvalscherm zijn dit de mogelijkheden:
• Maximale breedte met 1 doek: 5 meter
• Maximale breedte met 2 doeken: 10 meter

Vraag over zonwering of wilt u advies op maat?

Over ons

scheepers-wijfjes

Scheepers/Wijfjes Zonwering

Scheepers/Wijfjes Zonwering is inmiddels een begrip op het gebied van zonwering in de regio. Wij leveren al bijna 100 jaar zonwering in onder meer De Kwakel, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Mijdrecht, Hoofddorp, Hilversum, Woerden, Alphen a/d Rijn. Wij adviseren u eerlijk over de mogelijkheden op het gebied van binnenzonwering en buitenzonwering in al haar facetten. En in onze showroom tonen wij een uitgebreide keuze uit verscheidende systemen en modellen voor zowel woning als bedrijfspand.

Service & Reparatie

Voor reparatie en onderhoud aan uw zonwering kunt u natuurlijk ook terecht bij Scheepers/Wijfjes Zonwering. Wij repareren alle merken en type zonwering snel en vakkundig. Ook na onze sluitingstijden zijn wij bereikbaar voor spoed reparaties om verdere schade te voorkomen. Maar weet ook dat onderhoud via Scheepers/Wijfjes Zonwering de levensduur van uw scherm verlengd.

Neem gerust eens contact met ons op.

Neem contact met mij op!