VOORDELEN
Serre Zonwering zorgt voor een aangename temperatuur in uw serre. Lichtinval wordt gedempt waardoor er automatisch minder warmte naar binnen dringt. Vooral op de zomerdagen zal dit verschil opmerkelijk zijn.

  • In hoge mate weerbestendig
  • Weinig tot geen onderhoud
Slider

Veranda / Serre

Tijdens warme en zonnige dagen kan de temperatuur in een serre behoorlijk oplopen. Scheepers/Wijfjes Zonwering heeft diverse modellen serreschermen in de verkoop. Uiteraard worden al onze serre zonwering perfect geplaatst door ons.

Serre of veranda zonwering word bovenop het dak gemonteerd, om het meeste effectief te zijn in het weren van de warmte. Zo wordt het er in de zomer niet tropisch warm of bederft de laaghangende winterzon de pret niet.

De troeven van verandazonwering:

  • Geschikt voor elk type veranda-serre.
  • Vrijwel onbeperkte breedte.
  • Zo goed als geruisloos systeem dankzij de met Teflon gesmeerde lagers.
  • Knap doek- en koordspansysteem om het doek in alle standen onder spanning te houden.
  • Eenvoudige elektrische bediening.

Verder kunnen wij van diverse fabrikanten de modellen aanbieden. Hierdoor is voor iedere situatie de juiste zonwering te vinden.

Doekkleuren kunt u kiezen uit zonnescherm- of soltis screendoek.

Vraag over zonwering of wilt u advies op maat?

Over ons

scheepers-wijfjes

Scheepers/Wijfjes Zonwering

Scheepers/Wijfjes Zonwering is inmiddels een begrip op het gebied van zonwering in de regio. Wij leveren al bijna 100 jaar zonwering in onder meer De Kwakel, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Mijdrecht, Hoofddorp, Hilversum, Woerden, Alphen a/d Rijn. Wij adviseren u eerlijk over de mogelijkheden op het gebied van binnenzonwering en buitenzonwering in al haar facetten. En in onze showroom tonen wij een uitgebreide keuze uit verscheidende systemen en modellen voor zowel woning als bedrijfspand.

Service & Reparatie

Voor reparatie en onderhoud aan uw zonwering kunt u natuurlijk ook terecht bij Scheepers/Wijfjes Zonwering. Wij repareren alle merken en type zonwering snel en vakkundig. Ook na onze sluitingstijden zijn wij bereikbaar voor spoed reparaties om verdere schade te voorkomen. Maar weet ook dat onderhoud via Scheepers/Wijfjes Zonwering de levensduur van uw scherm verlengd.

Neem gerust eens contact met ons op.

Neem contact met mij op!